Prag Karlove Vari i Drezden

 

Prag Drezden Karlove Vari

 

1.DAN: POLAZAK GRUPE ISPRED HOTELA „JAGODINA“ U 16,00 h. PUTOVANJE AUTOPUTEM PORED BEOGRADA, NOVOG SADA I SUBOTICE DO GRANIČNOG PRELAZA KELEBIJA. NOĆNA VOŽNJA SA KRAĆIM USPUTNIM ZADRŽAVANJIMA RADI ODMORA I OSVEŽENJA, PUT SE NASTAVLJA PORED BUDIMPEŠTE I BRATISLAVE DO PRAGA.


2.DAN: PRAG - DOLAZAK U PRAG  U RANIM PREPODNEVNIM SATIMA. OBILAZAK GRADA U PRATNJI LOKALNOG VODIČA: HRADČANA - PRAŠKI DVORAC, KATEDRALA SV.VITA I KAPELA SV.VENCESLAVA, BAZILIKA SV.ĐORĐA, NOVI I STARI KRALJEV DVORAC, LORETO, ZLATNA ULICA, MALA STRANA... NASTAVAK RAZGLEDANJA DO CENTRA GRADA: KARLOV MOST ČIJI SE TORANJ, NA STAROGRADSKOJ STRANI  SMATRA JEDNOM OD NAJLEPŠIGOTIČ - KIHGRAĐEVINA OVOG TIPA U EVROPI, KAO I TRIDESET KIPOVA POREĐANIH SA JEDNE I DRUGE STRANE MOSTA. ZATIM CRKVA OD TINA, STAROGRADSKI I VACLAVSKI TRG... SLOBODNO VREME ZA ŠETNJU I UPOZNAVANJE SA CENTROM GRADA. ODLAZAK I SMEŠTAJ U HOTEL 3*** U DVOKREVETNIM I TROKREVETNIM SOBAMA SA KUPATILOM, TV. NAKON KRAĆEG ODMORA ODLAZAK U CENTAR GRADA. SLOBODNO VREME ZA INDIVIDUALNE AKTIVNOSTI. POVRATAK U HOTEL. NOĆENJE.


3. DAN: PRAG – KARLOVE VARI – PRAG
DORUČAK. NAKON DORUČKA ORGANIZOVANJE FAKULTATIVNOG ODLASKA U KARLOVE VARI I JEDNU OD NAJLEPŠIH EVROPSKIH BANJA UDALJENOJ 140 km  OD PRAGA. SMEŠTENA JE NA OBALI REKE TEPLA U PRELEPOJ PRIRODI, KOJA OSTAVLJA NESTVARAN UTISAK ZAJEDNO SA ARHITEKTUROM PRELASKA IZ XIX U XX VEK. RAZGLEDANJE I OBILAZAK U PRATNJI LOKALNOG VODIČA CENTRA GRADA, TERMALNIH IZVORA, PRELEPE RUSKE CRKVE... U POPODNEVNIM SATIMA POVRATAK U PRAG U HOTEL. KRAĆI ODMOR I U VEČERNJIM SATIMA ODLAZAK U CENTAR GRADA.SLOBODNO VREME ZA ŠETNJU I RAZGLEDANJE SVOJEVRSNE ARHITEKTURE NA VACLAVSKOM TRG, ZATIM ODLAZAK NA VOŽNJU BRODOM NA VLTAVI U PRATNJI VODIČA. MOGUĆNOST VEČERE „ŠVEDSKI STO“ NA BRODU.  POVRATAK U HOTEL. NOĆENJE.


4. DAN: – PRAG – DREZDEN – PRAG
DORUČAK. FAKULTATIVNI ODLAZAK U DREZDEN, GRAD NA ISTOKU NEMAČKE KOJI JE ZBOG SVOG IZUZETNOG KULTURNOG ZNAČAJA NAZVAN I FIRENCOM NA ELBI. PREPUN JE ISTORIJSKO-KULTURNIH SPOMENIKA IZ SREDNJEG VEKA KAO I ONIH IZ VREMENA JUGENDI BAUHAUS STILOVA, ROĐENIH KRAJEM 19. I POČETKOM 20.VEKA, ZELENI TREZOR, PALATA TAŠENBERG, DEO NEKADAŠNJIH ZIDINA, AVGUSTOV MOST, PRAŠKA ULICA SA MANJIM PRODAVNICAMA VEĆINOM „AUTLETI“ U KOJIMA   MOŽE PO SNIŽENIM CENAMA DA SE SKUPUJE  NAKIT, SUVENIRI, tTEKSTIL... U POPODNEVNIM SATIMA POVRATAK U PRAG. SLOBODNO VREME, ZA JOŠ JEDAN OBILAZAK, ŠETNJU I RAZGLEDANJE STAROGRADSKOG I VACLAVSKOG TRGA – NAJLEPŠEG  VELIČANSTVENOG   CENTRA GRADA GDE SE NALAZE I POZNATE NACIONALNA PIVNICE  „VEJVODA“ , „FERDINAND“... U KOJIMA SE MOŽE ODSEDATI I UŽIVATI U TIHOJ MUZICI UZ PRAŠKI SPECIJALITET KOLENICA I KRIGLE BELOG ILI CRNOG ČEŠKOG PIVA. POVRATAK U HOTEL. NOĆENJE.


5. DAN: - DORUČAK. NAPUŠTANJE HOTELA I ODLAZAK NA PANORAMSKO RAZGLEDANJE GRADA: NARODNO POZORIŠTE, ZGRADA KOJU PRAŽANI NAZIVAJU„KUĆA KOJA PLEŠA“ A NALAZI SE NA JEDNOM OD NAJLEPŠIH MESTA U PRAGU SA POGLEDOM NA PANORAMU HRADČANA... NASTAVAK PUTOVANJA PREMA BRATISLAVI, BUDIMPEŠTI I GRANIČNOM PRELAZU KELEBIJA. DOLAZAK U JAGODINU SE PLANIRA U KASNIM PONOĆNIM SATIMA.

 

CENA: vvvv evra/osobiU CENU JE URAČUNATO: PREVOZ VISOKOTURISTIČKIM AUTOBUSOM SA PRATEĆOM OPREMOM; SMEŠTAJ HOTELU*** SA KUPATILOM TWC, TELEFON, TV, KLIMA UREĐAJIMA NA BAZI NOĆENJA SA DORUČKOM LOKALNI VODIČ, TROŠKOVI ORGANIZACIJE I PRATIOCA GRUPE ISPRED AGENCIJE

U CENU NIJE URAČUNATO: POLISA PUTNOG I ZDRAVSTVENOG OSIGURANJA, FAKULTATIVNI ODLAZAK U KARLOVE VARI (20evra) FAKULTATIVNI ODLAZAK U DREZDEN (30 evra), DVO-ČASOVANA VOŽNJABRODOM NA VLTAVI SA VEČEROM „ŠVEDSKI STO“ (20 evra)

USLOVI PLAĆANJA: NA RATE DO POLASKA – NOVEMBAR – MART 2018. GODINE (DO 10.MARTA ISPLATA U CELOSTI)

ZA REALIZACIJU PUTOVANJA,  ARANŽMAN JE RAĐEN NA BAZI 40 PUTNIKA I VAŽE OPŠTI USLOVI PUTOVANJA „DANE-TOURS“ D.O.O. JAGODINA

 

Potvrda o garanciji putovanja 2017

 

Prag Drezden Karlove Vari

milenijum osiguranje


Radno vreme:

9:00 - 15:00 časova
17:00 - 19:00 časova

9:00 - 14:00 časova (subotom)

kursna lista

dane tours jagodina