Budimpešta Beč

 Budimpesta Beč

1. DAN
POLAZAK AUTOBUSA U 21,00 H ISPRED HALE SPORTOVA, AUTOPUTEM PORED BEOGRADA, NOVOG SADA I SUBOTICE DO GRANIČNOG PRELAZA HORGOŠ. NOĆNA VOŽNJA SA KRAĆIM USPUTNIM PAUZAMA RADI ODMORA.

2. DAN
DOLAZAK U BUDIMPEŠTU U PREPODNEVNIM SATIMA.ODLAZAK NA TRG HEROJA – SIMBOLA BUDIMPEŠTE NA KOME SE NALAZE, SA OBE STRANE DVA MUZEJA – MUZEJ UMETNOSTI I MUZEJ LEPE UMETNOSTI, SPOMENIK MILENIJUM SA SVOJIM SIMBOLIČNIM FIGURAMA: RAT, MIR, ZNANJE, RAD, BLAGOSTANJE I SLAVA. NAKON RAZGLEDANJA, U PRATNJI VODIČA, PUT SE DALJE NASTAVLJA POZNATOM ANDRAŠI ULICOM U KOJOJ SE NALAZI NAŠA AMBASADA, ZATIM PORED BUDIMPEŠTANSKE OPERE, MUZIČKE AKADEMIJE, BAZILIKE SV.IŠTVANA, AKADEMIJE NAUKA... STIŽE SE DO ZGRADE PARLAMENTA ČIJA JE UNUTRAŠNJA I SPOLJAŠNJA DEKORACIJA ENCIKLOPEDIJA MADJARSKE ISTORIJE. NAKON RAZGLEDANJA SPOLJAŠNJE ARHITEKTURE I AMBIJENTA U KOME SE NALAZI OVO ZDANJE, IZ PEŠTE SE PRELAZI PREKO ERŽEBET MOSTA, NA DUNAVU, U BUDIM. PANORAMSKO RAZGLEDANJE BUDIMSKE TVRDJAVE, ZATIM LAGANOM ŠETNJOM ODLAZAK DO CRKVE SV.MATIJE I RIBARSKE KULE SA KOJE JE PRAVI DOŽIVLJAJ RAZGLEDANJE PEŠTE: ZGRADE PARLAMENTA I 9 MOSTOVA NA DUNAVU KOJI POVEZUJU BUDIM I PEŠTU.NAKON TOGA ODLAZAK I SMEŠTAJ GRUPE U HOTEL*** U DVOKREVETNIM I TROKREVETNIM SOBAMA SA KUPATILOM. KRAĆI ODMOR I PRIPREMA ZA ODLAZAK U VACI ULICU. SLOBODNO VREME ZA INDIVIDUALNO RAZGLEDANJE ARHITEKTURE I SVOJEVRSNI AMBIJENT PEŠAČKE ZONE: RADNJI, PRODAVNICA, MODNIH SALONA, TRGA VEREŠMARTI I ŠETALIŠTA NA DUNAVSKOM KEJU, ZATIM ODLAZAK U PRAVOSLAVNU CRKVU SV.ĐORĐE GDE ĆE GRUPU PRIMITI PRAVOSLAVNI SVEŠTENIK. U VEČERNJIM SATIMA FAKULTATIVNI ODLAZAK NA VOŽNJU BRODOM NA DUNAVU. PANORAMSKO RAZGLEDANJE PEŠTE I BUDIMA, SA PALUBE BRODA POD NOĆNIM SVETLIMA, UZ TIHU MUZIKU I ČAŠU ŠAMPANJCA, ŠTO ČINI NEZABORAVAN DOŽIVLJAJ. NAKON VOŽNJE BRODOM, ODLAZAK U ČARDU NA VEČERU. POVRATAK U HOTEL. NOĆENJE.

Budimpesta Beč

3. DAN
DORUČAK. POLAZAK ZA BEČ. PO DOLASKU U BEČ, PANORAMSKI OBILAZAK GRADA: ZGRADE DRŽAVNE OPERE, PARLAMENTA, TRGA MARIJE TEREZIJE, ZGRADE BURGTEATRA, DVORCA HOFBURG, ŠENBRUN, BELVEDERE… KRAĆE SLOBODNO VREME ZA INDIVIDUALNU ŠETNJU I RAZGLEDANJE, A U POPODNEVNIM ČASOVIMA FAKULTATIVNI OBILAZAK DUNAVSKOG TORNJA ODAKLE SE PRUŽA PREDIVAN POGLED NA BEČ I DUNAV PARK. NAKON TOGA ODLAZAK I SMEŠTAJ GRUPE HOTELU*** U DVO I TROKREVETNIM SOBAMA SA KUPATILOM, TV… KRAĆI ODMOR I PRIPREMA ZA FAKULTATIVNI ODLAZAK U BOEMSKU ČETVRT GRINCING NA VEČERU U JEDNOM OD NACIONALNIH RESTORANA. POVRATAK U HOTEL. NOĆENJE.

Budimpesta Beč

4. DAN
DORUČAK. NAPUŠTANJE HOTELA I ODLAZAK DO CENTRA GRADA. SLOBODNO VREME ZA INDIVIDUALNU ŠETNJU I RAZGLEDANJE ARHITEKTURE, GLAVNE ULICE KERTNER STRASSE I KATEDRALE STEFANSDOM. U POPODNEVNIM SATIMA ODLAZAK U TRŽNI CENTAR PANDORF OUTLET, KRAJ AUTOPUTA BEČ-BUDIMPEŠTA 30-TAK MINUTA OD BEČA, SA 150 MODNIH PRODAVNICA. NAKON ODMORA, OSVEŽENJA I EVENTUALNOG ŠOPINGA, OKO 17,00H NASTAVAK PUTOVANJA PREMA GRANIČNOM PRELAZU SA SRBIJOM. DOLAZAK U ĆUPRIJU SE PLANIRA U KASNIM PONOĆNIM SATIMA.

 

CENA: 99

 

U CENU JE URAČUNATO:
PREVOZ AUTOBUSOM VISOKE TURISTIČKE KLASE, SMEŠTAJ U HOTELU SA 3*** NA BAZI NOĆENJA SA DORUČKOM, TROŠKOVI ZA LOKALNE VODIČE U BUDIMPEŠTI I BEČU I TROŠKOVI ORGANIZACIJE I PRATIOCA GRUPE

 

U CENU NIJE URAČUNATO:
- MEDJUNARODNO PUTNO I ZDRAVSTVENO OSIGURANJE (400,00 din.)
- VOŽNJA BRODOM NA DUNAVU (15 €) MINIMUM 30 OSOBA
- VEČERA U ČARDI (25 €) MINIMUM 30 OSOBA U BUDIMPEŠTI
- VEČERA U NACIONALNOM RESTORANU U BEČU (25 E) MINIM.30 OSOBA
- DUNAVSKI TORANJ (10 E)

 

USLOVI PLAĆANJA: 30% PRILIKOM PRIJAVLJIVANJA, A OSTATAK NA MESEČNE RATE DO POLASKA U DINARSKOJ PROTIVVREDNOSTI PO PRODAJNOM KURSU POSLOVNE BANKE ORGANIZATORA - BANKE INTESA, NA DAN UPLATE

PROGRAM ZA REALIZACIJU OVOG PUTOVANJA JE RAĐEN NA BAZI 40 PUTNIKA

UZ OVAJ PROGRAM VAŽE OPŠTI USLOVI PUTOVANJA ORGANIZATORA AGENCIJE „DANE-TOURS“, LICENCA OTP 351/2010 USKLAĐENI SA YUTA STANDARDIMA.

Uz ovaj program važe Opšti uslovi putovanja organizatora, agencije "DANE-TOURS" d.o.o. licenca OTP 351/2010 od 19.02.2018. godine.

 

Potvrda o garanciji putovanja

 

 

Radno vreme:
9:00 - 15:00 časova
17:00 - 19:00 časova

9:00 - 14:00 časova (subotom)

kursna lista

dane tours jagodina