PROLEĆNO PUTOVANJE U BEČ


30.04./03.05.2019.


I DAN: POLAZAK AUTOBUSA IZ ĆUPRIJE ISPRED HOTELA HALE SPORTOVA U 18,00 H. NOĆNA VOŽNJA, AUTOPUTEM PREKO MAĐARSKE, SA KRAĆIM USPUTNIM ZADRŽAVANJIMA RADI ODMORA.

II DAN: DOLAZAK U AUSTRIJU U JUTARNJIM SATIMA, KADA SE PLANIRA SVRAĆANJE U PANDORF OUTLET KRAJ AUTOPUTA BUDIMPEŠTA – BEČ 30-TAK MINUTA OD BEČA, SA 150 MODNIH PRODAVNICA. NAKON KRAĆEG ODMORA, OSVEŽENJA I EVENTUALNOG ŠOPINGA, NASTAVAK PUTOVANJA DO BEČA. PANORAMSKO RAZGLEDANJE  GRADA U PRATNJI LOKALNOG VODIČA: TRG MARIJE TEREZIJE, VEČNICA, PARLAMENT, ZGRADA UNIVERZITETA, KATEDRALA SV.STEFANA, DVORAC HOFBURG,NOVI DEO GRADA SA  ZGRADOM UJEDINJENIH NACIJA… NAKON TOGA ODLAZAK I SMEŠTAJ GRUPE U HOTEL***.  KRAĆI ODMOR. ZATIM, U VEČERNJIM SATIMA FAKULTATIVNI ODLAZAK NA VEČERU U NACIONALNI RESTORAN. POVRATAK U HOTEL. NOĆENJE.

III DAN: DORUČAK. SLOBODNO VREME ZA INDIVIDUALNU ŠETNJU I RAZGLEDANJE CENTRA DO GLAVNE ULICE KERTNER STRASSE I KATEDRALE STEFANSDOM, A NAKON TOGA FAKULTATIVNI OBILAZAK, U PRATNJI VODIČA,  KRALJEVSKE PALATE  ŠENBRUN, NEKADA LETNJA REZIDENCIJA HABSBURGOVACA. SLOBODNO VREME ZA INDIVIDUALNO RAZGLEDANJE I ŠETNJU PRELEPIM PARKOVIMA U OKRRUŽENJU, ZATIM ODLAZAK I OBILAZAK  PRATERA – NAJZABAVNIJEG PARKA  BEČA, NOSTALGIČNO MESTO, OAZA ZELENILA I LOKACIJA „VELIKOG TOČKA“. POVRATAK U HOTEL. KRAĆI ODMOR.  IZLAZAK U GRAD. SLOBODNO VREME ZA INDIVIDUALNE AKTIVNOSTI. POVRATAK U HOTEL. NOĆENJE..

IV DAN: DORUČAK. NAPUŠTANJE HOTELA.FAKULTATIVNI ODLAZAK NA DUNAVSKI TORANJ, SA KOGA SE PRUŽA VELIČANSTVEN POGLED NA BEČ I OKOLINU. NA VISINI OD 155 M NALAZI SE KAFE-RESTORAN KOJI POSTEPENO ROTIRA, TAKO DA UZ OBROK ILI PIĆE MOŽE DA SE OSMOTRI ČITAVA PANORAMA BEČA. NALAZI SE U BLIZINI DUNAVSKOG OSTRVA, NAJPOPULARNIJEG SPORTOSKO-REKREATIVNOG KOMPLEKSA, SLIČAN BEOGRADSKOJ ADI CIGANLIJI. U PODNEVNIM SATIMA POLAZAK IZ BEČA. PUTOVANJE PREKO MAĐARSKE, SA USPUTNIM ZADRŽAVANJIMA RADI ODMORA. DOLAZAK U (JAGODINU), ĆUPRIJU U KASNIM PONOĆNIM SATIMA.

 

CENA ARANŽMANA: 129 €


 
ARANŽMAN OBUHVATA:
- PREVOZ VISOKOTURISTIČKIM AUTOBUSOM (TV, VIDEO I AUDIO OPREMA)
- SMEŠTAJ U HOTEL***  NA BAZI 2 NOĆENJA SA DORUČKOM U 1/2 I 1/3 SOBAMA
- RAZGLEDANJE I OBILASCI PREMA PROGRAMU
- TROŠKOVI ORGANIZACIJE, USLUGE PRATIOCA GRUPE I LOKALNOG VODIČA

ARANŽMAN NE OBUHVATA:
- FAKULTATIVNE PROGRAME (PALATA ŠENBRUN 20€, DUNAVSKI TORANJ 15 €,
VEČERA U NACIONALNOM RESTORANU 20 EURA, POLISA MEĐUNAROD. PUTNOG I ZDRAVSTV. OSIG.,460,00rsd                                  
OBAVEZNO PRIJAVLJIVANJE DO  10. FEBRUARA 2019. GODINE

USLOVI PLAĆANJA:
NA 4 RATE - 1. RATA PRILIKOM PRIJAVLJIVANJA,  2. RATA 10.03.; 3.10.04.; 4.RATA 10.05.

REALIZACIJA PROGRAMA JE RAĐENA NA BAZI NAJMANJE 40 PUTNIKA. U SLUČAJU DA NEMA DOVOLJNO PRIJAVLJENIH, AGENCIJA ZADRŽAVA PRAVO OTKAZA PUTOVANJA 5 DANA PRE POLASKA

ORGANIZATOR PUTOVANJA  „DANE-TOURS“, LICENCA OTP 351/2010. MINISTARSTVA TURIZMA

Radno vreme:
9:00 - 15:00 časova
17:00 - 19:00 časova

9:00 - 14:00 časova (subotom)

kursna lista

dane tours jagodina