SOLUN – PARALIA


19./21.04.2019.1.DAN: POLAZAK AUTOBUSA U 23,00 H ISPRED HOTELA “JAGODINA” AUTOPUTEM PREMA NIŠU, VRANJU I DALJE DO GRANIČNOG PRELAZA SA MAKEDONIJOM. NAKON OBAVLJENIH GRANIČNIH FORMALNOSTI, NASTAVAK PUTOVANJA PREMA GRČKOJ GRANICI. PO PRELASKU GRANICE PUTOVANJE SE NASTAVLJA DO SOLUNA.

2.DAN: DOLAZAK U SOLUN U PREPODNEVNIM SATIMA.  OBILAZAK GRADA – DRUGI PO VELIČNINI GRAD U GRČKOJ. PANORAMSKO RAZGLEDANJE U PRATNJI  VODIČA I OBILAZAK: BELE KULE, ROTONDE, GALERIJEVOG SLAVOLUKA, ARHEOLOSKOG MUZEJA, CRKVE SVETOG DIMITRIJA (SVETCA ZAŠTITNIKA GRADA) I  SRPSKOG VOJNIČKOG GROBLJA NA ZEJTINLIKU. SLOBODNO VREME ZA INDIVIDUALNE AKTIVNOSTI. U KASNIM POPODNEVNIM SATIMA POLAZAK U PARALIJU. PO DOLASKU SMEŠTAJ U APP-HOTELU** U DVOKREVETNIM I TROKREVETNIM SOBAMA SA KUPATILOM. U VEČERNJIM SATIMA INDIVIDUALNI IZLAZAK U ŠETNJU I RAZGLEDANJE. NOĆENJE.

3. DAN: DORUČAK. NAPUŠTANJE HOTELA I POLAZAK PREMA SOLUNU I DALJE DO GRANIČNOG PRELAZA. PO OBAVLJENIM GRANIČNIM FORMALNOSTIMA NASTAVAK PUTOVANJA ZA MAKEDONIJU. DOLAZAK U SKOPLJE U PODNEVNIM SATIMA.. PANORAMSKO RAZGLEDANJE GRADA: KAMENI MOST KOJI POVEZUJE TRG MAKEDONIJA SA STAROM ČARŠIJOM, MOST UMETNOSTI KOJI KRASI SPOMENIK MAKEDONSKE POP ZVEZDE TOŠETA PROESKOG, BIT PAZAR – OGROMNA PIJACA, KOJA JE SAČUVALA STARI DUH SKOPLJA, SA MALIM USKIM ULICAMA OD KALDRME I TRADICIONALNIH ZANATSKIH RADNJI; ARHEOLOŠKI MUZEJ; PORTA MAKEDONSKA; CENTRALNI TRG SA SPOMENIKOM ALEKSANDRU MAKEDONSKOM NA KONJU; FONTANA; PRAVOSLAVNA CRKVA KLIMENT OHRIDSKI… U POPODNEVNIM SATIMA POLAZAK ZA SRBIJU. DOLAZAK U JAGODINU OKO PONOĆI.


CENA: 6.200,00 / osobi


U CENU JE URAČUNATO:
- PREVOZ TURISTIČKIM AUTOBUSOM SA PRATEĆOM OPREMOM
- SMEŠTAJ U HOTELU** - APP U DVO I TROKREVETNIM SOBAMA SA KUPATILOM NA BAZI NOĆENJA SA DORUČKOM
- LICENCIRANI  VODIČ ZA SOLUN I SKOPLJE
- OSIGURANJE
- TROŠKOVI PRATIOCA GRUPE – PREDSTAVNIKA AGENCIJE

U CENU NIJE URAČUNATO: GRČKO VEČE - VEČERA SA FOLKLOROM I NACIONALNOM MUZIKOM U RESTORANU 20 EVRA (MINIMUM 30 OSOBA);

USLOVI PLAĆANJA: 30% PRILIKOM PRIJAVLJIVANJA  OSTATAK ____________________________

PRIJAVLJIVANJE DO 01.MARTA 2019.GODINE.

PROGRAM JE RAĐEN NA BAZI 45 PUTNIKA

ZA REALIZACIJU PROGRAMA VAŽE OPŠTI USLOVI PUTOVANJA DANE-TOURS D.O.O. JAGODINA, LICENCAOTP 351/2010

Radno vreme:
9:00 - 15:00 časova
17:00 - 19:00 časova

9:00 - 14:00 časova (subotom)

kursna lista

dane tours jagodina