Budimpešta i Sentandreja

06./08.03.2020.

 

Budimpesta i Sentandreja

 
1. DAN: POLAZAK AUTOBUSA  ISPRED HOTELA “JAGODINA” AUTOPUTEM  PORED BEOGRADA, NOVOG SADA I SUBOTICE DO GRANIČNOG PRELAZA KELEBIJA. NOĆNA VOŽNJA SA KRAĆIM  USPUTNIM ZADRŽAVANJIMA RADI ODMORA.

2.DAN: DOLAZAK U BUDIMPEŠTU U KASNIM JUTARNJIM SATIMA.ODLAZAK NA TRG HEROJA – SIMBOLA BUDIMPEŠTE NA KOME SE NALAZE,  SA OBE STRANE DVA MUZEJA – MUZEJ UMETNOSTI I MUZEJ LEPE UMETNOSTI, SPOMENIK MILENIJUM SA SVOJIM SIMBOLIČNIM FIGURAMA: RAT, MIR, ZNANJE, RAD, BLAGOSTANJE I SLAVA. NAKON RAZGLEDANJA, U PRATNJI VODIČA, PUT SE DALJE NASTAVLJA POZNATOM ANDRAŠI ULICOM U KOJOJ SE NALAZI NAŠA AMBASADA, ZATIM PORED BUDIMPEŠTANSKE OPERE, MUZIČKE AKADEMIJE, BAZILIKE SV.IŠTVANA, AKADEMIJE NAUKA...  STIŽE SE DO ZGRADE PARLAMENTA ČIJA JE UNUTRAŠNJA I SPOLJAŠNJA DEKORACIJA ENCIKLOPEDIJA MADJARSKE ISTORIJE. NAKON RAZGLEDANJA SPOLJAŠNJE ARHITEKTURE I AMBIJENTA U KOME SE NALAZI OVO ZDANJE, IZ PEŠTE SE PRELAZI PREKO ERŽEBET MOSTA, NA DUNAVU, U BUDIM. PANORAMSKO RAZGLEDANJE BUDIMSKE TVRDJAVE. ZATIM LAGANOM ŠETNJOM ODLAZAK DO CRKVE SV.MATIJE I RIBARSKE KULE SA KOJE JE PRAVI DOŽIVLJAJ RAZGLEDANJE PEŠTE: ZGRADE PARLAMENTA I 9 MOSTOVA NA DUNAVU KOJI POVEZUJU BUDIM I PEŠTU. NAKON TOGA ODLAZAK I SMEŠTAJ GRUPE U HOTEL***  U DVOKREVETNIM I TROKREVETNIM SOBAMA SA KUPATILOM. KRAĆI ODMOR I PRIPREMA ZA ODLAZAK NA VOŽNJU BRODOM NA DUNAVU. PANORAMSKO RAZGLEDANJE BUDIMA I PEŠTE U VEČERNJIM SATIMA SA PALUBE BRODA ŠTO ČINI POSEBAN DOŽIVLJAJ.  ODLAZAK U ČARDU NA VEČERU. POVRATAK U HOTEL. NOĆENJE.

3. DAN: DORUČAK. NAPUŠTANJE HOTELA I POLAZAK PREMA SENT ANDREJI, GRADIĆ UDALJEN 20 km OD BUDIMPEŠTE, KOJI JE U 16. v. BIO CENTAR SRBA U MADJARSKOJ. SENT ANDREJA JE GRADIĆ MEDITERANSKE ATMOSFERE SA KALDRMISANIM ULICAMA, BAROKNOM  ARHITEKTUROM I CRKVAMA SVIH KONFESIJA. SLOBODNO VREME ZA RAZGLEDANJE I OBILAZAK KUĆE VUKA KARADŽIĆA, JAŠE IGNJATOVIĆA, BEOGRADSKE I POŽAREVAČKE CRKVE I POSETA BLAGOVEŠTENSKOJ CRKVI U KOJOJ SE MOŽE VIDETI IKONOSTAS SRPSKOG PRAVOSLAVNOG HRAMA BLAGOVEŠTANSKOG... U POPODNEVNIM SATIMA POLAZAK DO TRŽNOG CENTRA „CAMPONA“ . SLOBODNO VREME ZA INDIVIDUALNE AKTIVNOSTI.  NAKON TOGA NASTAVAK PUTOVANJA  PREMA GRANIČNOM PRELAZU. DOLAZAK, NA MESTO POLASKA, SE PLANIRA U PONOĆNIM SATIMA.

Budimpesta i Sentandreja

CENA  6.900,00 rsdU CENU JE URAČUNATO: PREVOZ AUTOBUSOM VISOKE TURISTIČKE KLASE, SMEŠTAJ U HOTELU SA 3*** NA BAZI  JEDNOG NOĆENJA SA DORUČKOM, OSIGURANJE I TROŠKOVI ORGANIZACIJE                                                     
 
U CENU NIJE URAČUNATO:
- VOŽNJA BRODOM NA DUNAVU (15 €) MINIMUM 30 OSOBA - FAKULTATIVNO
- VEČERA U ČARDI (25 €) MINIMUM 30 OSOBA - FAKULTATIVNO
                                                      
                                                                                                     
USLOVI  PLAĆANJA:  AVANSNO  PLAĆANJE - 5 DANA PRE POLASKA

PRIJAVLJIVANJE DO 28.FEBRUARA 2020.

ARANŽMAN JE RADJEN NA BAZI 45 OSOBA

UZ OVAJ PROGRAM VAŽE OPŠTI USLOVI PUTOVANJA AGENCIJE „DANE - TOURS“ D.O.O. JAGODINA
LICENCA OTP 351/2010 MINISTARSTVA ZA TURIZAM

 

Potvrda o garanciji putovanja 2019

 

Radno vreme:
9:00 - 15:00 časova
17:00 - 19:00 časova

9:00 - 14:00 časova (subotom)

kursna lista

dane tours jagodina