SOLUN – PARALIA - METEORI


09./12.11.2018.1.DAN: POLAZAK AUTOBUSA U 21,00 H ISPRED HOTELA “JAGODINA” AUTOPUTEM PREMA NIŠU, VRANJU I DALJE DO GRANIČNOG PRELAZA SA MAKEDONIJOM. NAKON OBAVLJENIH GRANIČNIH FORMALNOSTI, NASTAVAK PUTOVANJA PREMA GRČKOJ GRANICI. PO PRELASKU GRANICE PUTOVANJE SE NASTAVLJA DO SOLUNA.

2.DAN: DOLAZAK U SOLUN U PREPODNEVNIM SATIMA.  OBILAZAK GRADA – DRUGI PO VELIČNINI GRAD U GRČKOJ. PANORAMSKO RAZGLEDANJE U PRATNJI LOKALNOG VODIČA I OBILAZAK: BELE KULE, ROTONDE, GALERIJEVOG SLAVOLUKA, ARHEOLOSKOG MUZEJA, CRKVE SVETOG DIMITRIJA (SVETCA ZAŠTITNIKA GRADA) I  SRPSKOG VOJNIČKOG GROBLJA NA ZEJTINLIKU. SLOBODNO VREME ZA INDIVIDUALNE AKTIVNOSTI. U KASNIM POPODNEVNIM SATIMA POLAZAK U PARALIJU. PO DOLASKU SMEŠTAJ U HOTEL “ERATO”** U DVOKREVETNIM I TROKREVETNIM SOBAMA SA KUPATILOM. U VEČERNJIM SATIMA INDIVIDUALNI IZLAZAK U ŠETNJU I RAZGLEDANJE. NOĆENJE.

3.DAN: DORUČAK. ODLAZAK NA CELODNEVNI IZLET NA METEORE PREKO LARISE I  KALAMBAKE. OBILAZAK MANASTIRSKOG KOMPLEKSA METEORI SA POSETOM DVA OD ŠEST AKTIVNIH MANASTIRA – PREOBRAŽENJE (METAMORFOSIS) I MANASTIR SV.STEFANA. PO OBILASKU POLAZAK NAZAD I KRAĆE ZADRŽAVANJE U KALAMBAKI U PODNOŽJU METEORA. POSETA RADIONICI ZA IZRADU IKONA I SUVENIRA. NA POVRATKU U PARALIJU, MOGUĆNOST POSETE JEDNOM OD NAJVEĆIH GRČKIH SVETILIŠTA – CRKVE SV.PETKE U KLANCU TEMBI. POVRATAK U PARALIJU U KASNIM POPODNEVNIM SATIMA. KRAĆI ODMOR U HOTELU, ZATIM ODLAZAK NA GRČKO VEČE – VEČERA SA NACIONALNOM MUZIKOM (FAKULTATIVNO). NOĆENJE.

4. DAN: DORUČAK. NAPUŠTANJE HOTELA I POLAZAK PREMA SOLUNU I DALJE DO GRANIČNOG PRELAZA. PO OBAVLJENIM GRANIČNIM FORMALNOSTIMA NASTAVAK PUTOVANJA ZA MAKEDONIJU. DOLAZAK U SKOPLJE U PODNEVNIM SATIMA.. PANORAMSKO RAZGLEDANJE GRADA: KAMENI MOST KOJI POVEZUJE TRG MAKEDONIJA SA STAROM ČARŠIJOM, MOST UMETNOSTI KOJI KRASI SPOMENIK MAKEDONSKE POP ZVEZDE TOŠETA PROESKOG, BIT PAZAR – OGROMNA PIJACA, KOJA JE SAČUVALA STARI DUH SKOPLJA, SA MALIM USKIM ULICAMA OD KALDRME I TRADICIONALNIH ZANATSKIH RADNJI; ARHEOLOŠKI MUZEJ; PORTA MAKEDONSKA; CENTRALNI TRG SA SPOMENIKOM ALEKSANDRU MAKEDONSKOM NA KONJU; FONTANA; PRAVOSLAVNA CRKVA KLIMENT OHRIDSKI… U POPODNEVNIM SATIMA POLAZAK ZA SRBIJU. DOLAZAK U JAGODINU OKO PONOĆI.

CENA: 9.500 / PO OSOBIU CENU JE URAČUNATO:

- PREVOZ TURISTIČKIM AUTOBUSOM SA PRATEĆOM OPREMOM
- SMEŠTAJ U HOTELU ERATO** U DVO I TROKREVETNIM SOBAMA SA KUPATILOM
- NA BAZI NOĆENJA SA DORUČKOM
- LOKALNI VODIČ ZA SOLUN I METEORE
- OSIGURANJE
- TROŠKOVI PRATIOCA GRUPE – PREDSTAVNIKA AGENCIJE

U CENU NIJE URAČUNATO:

- GRČKO VEČE VEČERA SA FOLKLOROM I NACIONALNOM MUZIKOM U RESTORANU HOTELA 20 EVRA; ULAZNICE ZA METEORE 5 EVRA / PO OSOBI

USLOVI PLAĆANJA: 30% PRILIKOM PRIJAVLJIVANJA OSTATAK NA 3 RATE ZAKLJUČNO SA 05.11.2018.GOD.

PRIJAVLJIVANJE ZA PUTOVANJE DO 01.11.2018.GODINE. PROGRAM JE RAĐEN NA BAZI 45 PUTNIKA

ZA REALIZACIJU PROGRAMA VAŽE OPŠTI USLOVI PUTOVANJA DANE-TOURS D.O.O. JAGODINA, LICENCAOTP 351/2010

milenijum osiguranje


Radno vreme:

9:00 - 15:00 časova
17:00 - 19:00 časova

9:00 - 14:00 časova (subotom)

kursna lista

dane tours jagodina